Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#kézműves fagylalt

Vállalkozás Varga Szabolcs

Az egykori lemezlovas ma már a kézműves fagyit keveri

Meglátogattuk a Levendula fagyizókat ellátó műhelyt, hogy megtudjuk, hogyan készülnek az extrém ízű kézműves különlegességek, és hogy végigkísérjük a fagyi útját az üzletekig. Legnagyobb meglepetésünkre még egy adóhatósági ellenőrzésnek is szemtanúi lehettünk.

Gazdaság Varga Szabolcs

Ha ma kezdené, talán nem is lenne "kenős fagyi" Budán

Huszonöt éve, a rendszerváltás hajnalán nyitott meg az első olasz kézműves fagyizó Budapesten. Az Artigiana azóta is a kevés biztos pontok egyike a városban, az alaposan megváltozott piacon is megőrizte a törzsvásárlóit. A vállalkozás fenntartása azonban az évek során egyre nehezebbé vált, a tulajdonos nem szívesen lenne azok helyében, akik csak most vágnak bele a bizniszbe.